Skiture

Skiture 2019/2020

December tur -

Vil du slippe for julens stress og jag, så tag med på en tur til Val Thorens i december. Vi flyver torsdag, den 12. december sidst på eftermiddagen og er fremme ved midnat. Så er der skiløb hele fredag, lørdag og søndag minus 1 time. Vi er hjemme søndag, den 15. lige før midnat. Prisen er 4.350 kr., som inkluderer fly, transfer, hotel med ½-pension samt liftkort. Vi rejser med Nortlander og bor på hotel Bel Horizon. Kontakt Torben Sløk på Torben.slok@gmail.com, hvis du er interesseret.

Hovedtur -

Hovedturen i uge 5 2020

Uge 5 turen går til Les Arcs, der tilhører et af de største skiområder i Frankrig, og som vi ikke har besøgt før i Skiklub-regi.

Det er en ny destination for Northlander, og vi skal bo på L'Aiguille Rouge, et stort hotel Les Arcs 2000 med mulighed for ski in/out.

Les Arcs udgør sammen med Champagny en Vanoise, La Plagne og Les Coches et stort skiområde, Paradiski, med 425 km pister fordelt på 239 forskellige pister fordelt på grønne, blå, røde og sorte piste. Der er således fine muligheder for alle.

Prisen for turen er kr. 9099,- for transport, hotel, 6 dages liftkort til hele området, ½ pension, og så vil næsten alle værelser have balkon...og så er der forskellige rabatter.

Der skulle således virkeligt være noget at se frem til.

Det er nu muligt at tilmelde sig med bindende tilmelding.

Tilmelding samt betaling af depositum skal være klart senest d. 28. august. Betaling ser du/I, når du/I klikker på Tilmelding.

Turene gennem årene

www.kildebakkenskiklub.dk © 2015

sidst opdateret d. 16.08.2019

Idrætsrejseforsikring

Dansk Idræts-Forbund (DIF) har, hos Tryg, tegnet bl.a. en kollektiv forsikring, som en service for Dansk Skiforbunds medlemsklubber. Det betyder at du, når du er på en tur, der er arrangeret af skiklubben, er dækket af en Idrætsrejse- forsikring. Den dækker også hjemtransport.  Læs mere her

Print de 2 første dokumenter ud, og medtag på din skiferie

Forsikringskort

Hvis skaden er sket

Værd at vide med rejseforsikring

Du kan evt. klippe det lille forsikringskort ud og ligge det i din pung. Hvis du har problemer med at printe dokumentet, så skriv en mail Klaus.

Når du er på skitur med Kildebakken Skiklub, skal du huske at medbringe dit medlemskort, som fortæller at du er medlem af skiklubben, som er medlem af Danmarks Skiforbund. Du skal logge ind på Forbundets hjemmeside og printe dit kort.

Link til medlemskort

Pakkeliste

Mangler du lidt inspiration, så du ikke glemmer noget, når du skal på skiferie? - så er her en liste

Vil du være med til at planlægge klubbens ture?

- så send en mail til Svend fra turudvalget

Mangler vi specialudstyr?

Synes du at klubben mangler noget specialudstyr, så send dit forslag til bestyrelsen og vi vil se på dit forslag.

- når det skal være sjovt på ski